Один з найпростіших рецептів приготування коропа у сметані запеченого у духовці.

Інгредієнти:

— Короп — 1-2 кг.

— сметана — 400-500 грм.

— лимон

— чорний мелений перець і сіль — за смаком

— яблука.

приготування:

Рибу почистити, випотрошити і ретельно промити.

Натерти коропа з усіх боків чорним меленим перцем і сіллю за смаком.

Робимо на спині не глибокі нарізи від самого хребта.

Видавлюєм лимонний сік на всю рибу,можно вставити по скибочці лимона в нарізи.

Середину риби заповнюємо почищеними яблуками та закріплюєм це зубочистками.

Змастити верхню частину коропа сметаною. Ось і все,риба повністю готова до запікання.

Змащуємо деко олієюта кладемо рибу.

Короп в сметане

Нагріваємо духовку до 180-200 градусів і ставимо нашого коропа на 30-35 хвилин. ПРИЄМНОГО СМАКУ.

карп в сметане
Также читайте  Караси в сметане

Written by eugengev

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *