24.05.2019      78      Комментарии к записи Карась запечений з соусом отключены
 

Карась запечений з соусом

Для рецепту Вам знадобиться: карась — 200г борошно — 1 ст.л. масло топлене — 15г…


Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась — 200г
  • борошно — 1 ст.л.
  • масло топлене — 15г
  • картопля — 100-150г
  • соус — 150г
  • сир, сухарі, перець, сіль — за смаком.

Підготовлену тушку риби посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні і обсмажити на топленому маслі.На сковороду налити сметанного соусу, покласти обсмажену рибу і відварену картоплю. Залити рибу і картоплю сметанним соусом, посипати сухарями і тертим сиром, окропити маслом. Запекти так, щоб на поверхні утворилася рум’яна скоринка і риба дійшла до повної готовності.

Также читайте  Ловля карася на соску

Об авторе: Ярослав