12.07.2019      78      Комментарии к записи Холодець з карасів отключены
 

Холодець з карасів

Для рецепту Вам знадобиться:— карасі (малі) — 800г— цибуля ріпчаста — 1 шт.— морква —…


Для рецепту Вам знадобиться:
— карасі (малі) — 800г
— цибуля ріпчаста — 1 шт.
— морква — 1 шт.
— лимон — 1 шт.
— зелень — на смак
— яйце — 2 шт.
— сіль, лавровий лист — за смаком
— чорний перець (мелений) — 7-8 шт.
— желатин — 10г.

Дрібних карасів почистити, випатрати, промити. Залити холодною водою, додати цибулю, моркву, лавровий лист, чорний перець. Коли риба буде готова, вийняти її, охолодити і відокремити філе від кісток. Бульйон процідити, закип’ятити і додати розмочений желатин. Довести до готовності на дуже повільному вогні, не даючи закипати.
Рибу викласти у форму, прикрасити зеленню, скибочками лимона і фігурно нарізаною морквою, а також кружечками варених яєць. Залити бульйоном і поставити в холодильник.

Также читайте  ЯИЧНИЦА ДЛЯ НОРМАЛЬНЫХ ПАЦАНОВ

Об авторе: Ярослав