27.09.2019      380      Комментарии к записи Карась в томатному соусі отключены
 

Карась в томатному соусі

Для рецепту Вам знадобиться: карась — 600г морква — 40г цибуля ріпчаста — 40г петрушка…


Для рецепту Вам знадобиться:

  • карась — 600г
  • морква — 40г
  • цибуля ріпчаста — 40г
  • петрушка — 40г
  • раки або краби — 4 шт.
  • гриби — 120г
  • картопля — 600г
  • соус — 300г
  • лимонний сік — 1 ст.л.
  • зелень — на смак.

Філейні шматки карася припустити. Готову рибу покласти на тарілку, з боків укласти відварена картопля, а рибу накрити шматочками крабів або раків і вареними грибами. Зверху полити томатним соусом або полити рибу лимонним соком і посипати зеленню.

Также читайте  Как солить леща

Об авторе: Ярослав