25.10.2019      119      Комментарии к записи Ікра судака отключены
 

Ікра судака

Для рецепту Вам знадобиться: ікра судака — 400г цибуля ріпчаста — 1/2 шт. соняшникова олія…


Для рецепту Вам знадобиться:

  • ікра судака — 400г
  • цибуля ріпчаста — 1/2 шт.
  • соняшникова олія — 2 ст. л.
  • оцет — за смаком сіль — перець — за смаком — зелень петрушки (дрібно нарізана) — 1 ст. л.

Ікру звільнити від плівки і обварити окропом. Через 10 хв воду злити і дати ікрі трохи обсохнути. Додати масло, сіль, перець, оцет і трохи дрібно насіченої свіжої цибулі. Все добре перемішати і залишити на годину. Перед подачею на стіл посипати зеленню петрушки. Подати як закуску з бутербродом.

Также читайте  Предзимние поклевки

Об авторе: Ярослав