21.06.2019      23      Комментарии к записи Пиріг з карасями отключены
 

Пиріг з карасями

Для рецепту Вам знадобиться: тісто дріжджове — 1 кг карась — 700-750г цибуля ріпчаста —…


Для рецепту Вам знадобиться:

  • тісто дріжджове — 1 кг
  • карась — 700-750г
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • маргарин — 90г
  • сіль, перець, лавровий лист — за смаком.

Карасів очистити від луски, видаліть нутрощі і зябра, посоліть, поперчіть. Розкачайте тісто на два сочня, на один з них покладіть цибулю, нарізану кільцями, а зверху по всій поверхні пирога — рибу цілком. Посоліть, поперчіть. На рибу покладіть шматочки маргарину, лавровий лист, закрийте другим сочнем, краю защипайте і дайте підійти.
Змастіть пиріг маргарином і випікайте в духовці при 24ОС. Готовий пиріг закрийте пергаментом і дайте постояти 10-15 хвилин.

Также читайте  Приготовление карпа в сметане

Об авторе: Ярослав